sommarbarnet.blogg.se

Visst känns det fint att vara vid liv en dag till?

Wednesday list

Kategori: Allmänt

Om du fick välja vem i världen du skulle äta middag med imorgon kväll, vilka hade du valt?
Vilka, alltså får jag välja fler, då blir valet lätt. Skulle vilja dela en middag med Douglas Booth, Harry Styles, Beyoncé och Emma Watson.
 
Vill du bli berömd? För vad?
Det är inte min högsta dröm, att bli känd osv. Men det finns så mycket nytta man kan göra med sitt kändisskap, som te.x Emma Watson och Beyoncé väljer att upplysa folk om feminism, vilket jag tycker är bra. Men om jag skulle bli känd skulle jag vilja att det var för mitt skådespeleri eller modellande (bevisar att det inte bara är mina föräldrar som tycker jag är vacker, utan det vore coolt att någon annan uppskattar ens utseende)

Om idag var din perfekta dag, hur skulle den se ut då?
Den skulle böjra med en pannkaks-bacon-ägg-lönnsirap-gröt frukost en varm sommardag på Västkusten med mina underbara vänner. Sedan skulle vi bada och sola på klipporna, äta picnick, skratta spela spel och åka båt. Mysig middag på kvällen och sen gå ut på krogen i alldeles för korta klänningar och bruna ben.

Alltså längtar till sommaren eller vad..?

När sjöng du sist för dig själv?
Påväg hem från bussen eftersom att mitt mobil internet är slut så jag kan inte lyssna på spotify hehe </3

 

 

Om du fick leva tills du var 90 år och antingen fick ha kroppen eller sinnet av en 30åring de sista 60 år av livet. Vad hade du valt?

Jag skulle nog vilja ha sinnet av en 30åring. Något jag är rädd för är att tappa mitt förnuft och medvetande om saker och ting. För mig spelar kroppen ingen roll och speciellt inte om jag lever tillsammns med den jag älskar mest.

Har du en känning på hur du kommer att dö?
Chansen att det blir cancer är rätt stor då alla mina släktingar, både närstående och lite mindre relaterade har dött av det. Men jag skulle vilja helst dö i rätt lagom ålder av något äventyrligt.

Nämn tre saker som du och din flick/pojkvän har gemensamt.

Kan bli lite svårt eftersom att jag inte har någon pojkvän 

Vad är du mest tacksam över av allt?

Är så tacksam för att jag har ett tak över huvudet, att jag får alla dagens måltider och att jag får gå i skolan, allt sånt där. Men annars är jag tacksam för alla mina vänner och min familj

Om du fick ändra något i hur du blivit uppfostrad, vad skulle det vara?
Att bli lite mer rakryggad för att kunna säga ifrån, har inte riktigt det modet jämt när det krävs.

 

 

 

Om en kristallkula skulle spå en sanning om dig själv, din framtid eller om någon annan, vad skulle du vilja veta?
Det som är roligt med framtiden är att den påverkas av alla saker jag gör just precis prick nu. Dessutom vet man inte hur framtiden ser ut, och jag tycker att det finns en charm i det, att inte riktigt veta allt. Men jag skulle nog vilja veta om jag ska följa hjärtat eller hjärnan angående utbildning och att resa.

 

Är det något du har drömt om länge och varför har du isåfall inte gjort det än?

Att hoppa fallskärm har varit prio 1 på min bucket-list och det har väl inte hänt för att inte vill göra det i Örebro. Skulle hellre vilja göra det över Grand Canyon (om det ens går) eller Nya Zeeland, man får se så mycket mer. 

Vad är det största du uppnått?

Att jag gjort saker som JAG mår bra av och gjort saker som JAG vill utan att bry mig om andra. 

Vad värdesätter du högst i en vänskapsrelation?
Ärlighet har jag alltid tyckt är viktigt, men även en "careless" attityd värdesätter jag högt just för att man inte träffar på så många människor. Sådana som helt enkelt inte bryr sig (utan att vara för skrikig och uppmärksamhetssökande)

vad räddar du om det börjar brinna?
Alla filmer från när jag var liten, några dyra klädesplagg, moiblen, datorn och lite sentimentala grejer som gamla smycken

 

(Bilder från min tumblr som ni hittar här)