sommarbarnet.blogg.se

Visst känns det fint att vara vid liv en dag till?

Mitt år

Kategori: Allmänt

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag har gjort väldigt mycket det här året som jag inte kan skriva här eftersom det är privat och väldigt mycket. Men jag har utvecklats som person på väldigt många olika sätt. Men något som jag har gjort det här året är att sluta vara så osäker på vad jag kan åstadkomma och jag har börjat lita på mig själv mer.
 
Hur har ditt 2013 varit? - Det här året har varit väldigt annorlunda från de andra åren. Det har haft sina toppar och dalar. Jag har lärt känna så sjukt många underbara människor, men jag har även gått igenom massa saker som har varit väldigt tuffa och jag har behövt fatta beslut som jag inte velat. Men sammanfattningsvis så har det här året varit det bästa hittils, men även det sämsta, så att se vad 2014 har att erbjuda kommer bli väldigt intressant.
 
 
 

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - 2013 är oslagbart på många olika sätt så att se vad 2014 har att komma med kommer bli väldigt spännande.

Blev du kär i år? - Ja.
 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - 23/8 , 5/7 , 21/12 och alla andra dagar som har spenderats med de jag älskar.

Vad spenderade du mest pengar på? - På senaste tiden har det blivit kläder. Men mat och kläder, standard.

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Hela sommarlovet. 
 
 
 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - Teenage dirtbag, även om den låten inte är så ny så har den hjälpt mig väldigt mycket genom 2013 samma sak med Makthaverskan - Asleep, som beskriver mitt liv till punkt och pricka det bandet har lyckats sätta ord på något jag aldrig skulle kunna och sedan har vi ju Thrift shop, Pompeii och en massa Avicii.

Vem har du umgåtts med mest? - Det måste vara min teatergrupp och såklart alla fina i skolan. Men har umgåtts väldigt mycket med Emma och Alva.

Bästa minnet från 2013? - Det måste nog vara när jag var ute på Satin för inte så länge sedan eller när jag kvällsbadade i solnedgången. Kommer inte ihåg alla men har väldigt många fina minnen, men det är för mycket för att kunna skriva ner.
 

Har du haft ett förhållande under 2013? - Nej och jag förväntar mig inte ett till 2014, vilket jag kan känna är ändå rätt ok.
 
Var reste du under 2013? - Har faktiskt inte rest utomlands vilket är tråkigt eftersom att jag bara älskar att resa.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Mer romantik skulle inte vara fel, eller mer resor.
 
 
 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag? - Var ute på en ridtur och mer minns jag inte, haha.
 
De bästa nya människorna du träffade? - Jag har verkligen träffat och lärt känna så sjukt många underbara fina människor. Men den frågan är lätt för det första är det alla i min förening, alla där är så sjukt underbara. Men annars är det tre människor som jag har lärt känna som jag älskar så oerhört mycket. Det är Liv, Hanna och Krille. Krille är nog den underligaste, underbara och härligaste människan jag stött på. Och Hanna är en utav de som jag ser upp till, en sådan vacker människa med ett stort hjärta. Och Liv är helt fantastisk, hon har hjälpt mig och funnits där för mig under det här året, mest på slutet. Hon förstår mig och hon är verkligen en helt fantastisk människa. Ja dessa tre människor är väldigt svåra att beskriva i ord, de är helt enkelt för underbara. Det är alla dessa människor plus massor massor av andra som har gjort detta år till det bästa. Det är tack vare de som jag är den jag är idag.